Українська правда

Луческу: Мені, на відміну від президента, сни не сняться

Сергей Шемшученко — 29 квітня 2009, 21:51

Перший півфінальний матч Кубка УЄФА з "Динамо" головний тренер "Шахтаря" розцінює не як локальний матч, а як європейський. Про це румунський наставник розповів на передматчевій прес-конференції.

"Ця гра - не локальне дербі. Дуже добре, що дві українські команди пробилися у півфінал Кубка УЄФА. І перед "Динамо", і перед "Шахтарем" велика відповідальність. Практично вся Європа буде спостерігати за цими іграми. Це честь, що обидві команди пробилися в таку стадію, на своєму шляху обігравши сильні клуби Європи.

Для мене - це гра європейського рівня, а не локального. Завдання обох команд - відповідати тому, куди ми пробилися - півфіналу Кубка УЄФА", - цитує Луческу офіційний сайт "Динамо".

Що стосується результату майбутнього матчу, то Луческу лише хоче, щоб після гри в Донецьку, вони із Сьоміним потисли один одному руки.

"Це не залежить від того, що скажу я, або Сьомін. Це залежить тільки від гри. Хотілося, щоб завтрашня гра була рівня Ліги чемпіонів, щоб матчі пройшли через призму поваги один до одного. І щоб наприкінці другої гри ми могли потиснути один одному руки і погодитися з результатом. А потім уже розбиратися в чемпіонаті локальному і півфіналі нашого Кубка."

Також Луческу розповів, що на відміну від Ріната Ахметова, йому не сняться страшні сни.

"Я не знаю, що снилося нашому президенту, мені сни не сняться. Я просто працюю щодня. Навіть якщо щось сниться, не хотілося, щоб мої сни були пов'язані з футболом. Тому що 24 години футболу - це важко. Хотілося, щоб снилося, що я молодий".