Українська правда

Кононов: Усе зіпсувала помилка у центрі поля

Сергей Шемшученко — 3 травня 2009, 13:50

Результат матчу 26 туру прем'єр-ліги "Карпат" проти сімферопольської "Таврії" вирішила одна помилка у центрі поля. Про це після матчу заявив Олег Кононов, головний тренер львівської команди.

"Гра була гострою з боку обидвох команд. У першому таймі ми мали чудові моменти. Та й у другому таймі, принаймні до пропущеного голу, мої гравці непогано рухалися, створювали моменти. Усе напрацьоване зіпсувала помилка в центрі поля, що призвела до контратаки і забитого голу", - наводить слова Кононова інформаційний центр "Карпат".

За словамит тренера, за підсумками першого тайму були певні претензії до дій Гурулі, який припускався втрат м'яча.

"Загалом він діяв не так гостро, як хотілося б. Міняючи Кожанова, я планував підтримати ігровий темп. Олег Голодюк, у свою чергу, виконав величезний обсяг роботи", - додав фахівець.

Кононов також повідомив, що не може коментувати незарахований гол Ощипка, оскільки ще не дивився цей епізод в запису. "Суддя тоді показав жовту картку Петрівському за затримку гравця", - сказав він.

На думку Кононова, Кобін отримав вилучення за те, що попросив суперника при пробитті штрафного відійти на 9 метрів.

"В принципі, гравець не повинен цього робити... Буває таке... Спочатку в нас була вдала смуга, тепер смуга невдала. Гадаю, якщо ми на етапі створення команди, якщо вона йде вперед у плані організації гри, то таких моментів не уникнути. Хлопці дуже хотіли перемогти і вони дуже засмучені", - додав наставник зелено-білих.