Українська правда

Сьомін: "Довелося випускати Алієва і Нінковіча"

Сергей Шемшученко — 3 травня 2009, 23:17

Наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін після матчу з луганською "Зорею" відзначив, що команда отримала непогане навантаження.

"У першому таймі ми грали значно гірше, ніж у другому. Причин багато, перш за все - добре діяла" Зоря ", її гравці дуже компактно і непогано контролювали м'яч. Друга причина полягає в нас самих. Довелося спочатку випускати Алієва, а потім і Нінковича, щоб прискорити гру", - сказав тренер.

Сьоміно відзначив, що сили гравців не безмежні, тому ряду футболістів тренер дав відпочити, вони грали матч не повністю.

"Що стосується хлопців, які довгий час не мали практики, дехто непогано проявив себе, інші ж не повністю себе реалізували", - відзначив він.

Сьомін також запевнив, що Артем Мілевський гратиме 7 травня.

"У нього серйозний забій, але це не розтягнення і не надрив. Тому, думаю, на вольових зусиллях він зможе допомогти команді", - сказав Сьомін.

Тренер "Динамо" також похвалив суперників

"Молоді хлопці луганчан дуже азартні, мені сподобалося, як вони грали в пас - спокійно і вільно, без будь-якої паніки. Тому навантаження було добрим", - відзначив він.

Говорячи про тему з приводу чуток щодо пропозиції московського "Локомотиву", він був категоричним:

"Давайте закриємо цю тему. Я втомився відповідати на подібні питання. Мені ні в чому виправдовуватися. Зараз багатьох кудись "сватають". Ось, Луческу відправляли в усі команди, а він залишився в "Шахтарі".