Українська правда

Луческу: "Арбітр міг зіпсувати всю гру"

Сергей Шемшученко — 3 травня 2009, 23:23

Після перемоги "Шахтаря" над "Кривбасом" в 26 турі головний тренер "гірників" Мірча Луческу на післяматчевій прес-конференції відзначив, що залишився незадоволеним роботою суддів.

"Багато коментувати не хотілося б. Сьогодні ми зустрічалися з добре організованою командою. У першому таймі у нас були певні складнощі з тим, щоб розкрити їх оборону і дійти до воріт. У другому таймі вийшла зовсім інша команда: дуже мотивована, яка показала свій характер", - сказав наставник "Шахтаря".

"Нам удалося забити гол завдяки якому ми можемо вести боротьбу за путівку в Лігу Чемпіонів. На жаль, все було на грані - арбітр міг зіпсувати всю гру. Більше говорити не хотілося б", - зазначив він.

Також Луческу прокоментував епізод із вилученням Жадсона:

"Що було в даному епізоді... Цей епізод був поряд з нами. На Жадсоні сфолили, і він після цього, звичайно, жорстко хотів вибити м'яч. Не знаю, потрапив він по ньому чи не потрапив, як мені здається, він навіть його не зачипив. Було видно, як гравець команди суперника стояв на ногах, а потім, на жаль, впав. Було видно що це симуляція і провокація"

Тренер "гірників" також відзначив гру "Кривбаса".

"Хотілося б привітати гравців "Кривбаса" з тією грою, яку вони показали сьогодні, з їх грамотністю, сміливістю і небезпечними моментами, які вони сьогодні створювали. Якщо проаналізувати, то вони можуть на рівних грати з будь-якою командою чемпіонату України", - додав Луческу.

Прес-служба ФК "Шахтар"