Українська правда

Шааф: Ми програли, усі дуже розчаровані

Сергей Шемшученко — 21 травня 2009, 01:34

Наставник "Вердера" Томас Шааф після матчу із "Шахтарем" зізнався, що його команда дуже розчарована результатом фінального двобою Кубка УЄФА.

"Ми програли, усі дуже розчаровані. Але сезон на цьому не закінчився. Нам потрібно провести фінал Кубка Німеччини в Берліні. Ми повинні врахувати цей досвід і зробити так, щоб гравці відновилися і були на ходу. Нам потрібно виправдати надії уболівальників... Звичайно, ми розчаровані, але вже завтра усе буде оцінюватися по іншому", - цитує тренера Террикон.

Шааф пожалівся, що гравці його команди у матчі із "Шахтарем" наробили чимало помилок.

"Ми могли б атакувати, але в нас були такі випадки, коли ми швидко втрачали м'яч. І давали супернику занадто багато часу, щоб вибудувати оборону."

Не став акцентувати увагу Шааф і на роботі іспанського судді Кантальєхо, який не зарахував два гола бременців.

"У мене був час з переглянути ці моменти, але я не буду акцентувати уваги не цьому. Матч закінчився, а після бійки кулаками не махають."

Тренер "Вердера" також розповів, що його нічим не здивував донецький "Шахтар".

"Нічого нового не відбувалося. У "Шахтаря" дуже активні гравці на флангах, але ми занадто багато давали їм переміщатися. Ми були занадто розслаблені в обороні, хоча сюрпризам така гра суперника не стала.

Наприкінці матчу ми намагалися створювати небезпечні моменти. Ми пішли на ризик, адже нам потрібно було зрівнювати рахунок. Але гра при цьому стала сумбурна, і ми не використовували ті шанси, що створили. А нових моментів не було."