Українська правда

П'ятов: Гравці "Шахтаря" не дорікають за пропущений гол

Сергей Шемшученко — 21 травня 2009, 08:32

Гравці донецького "Шахтаря" не дорікають воротарю команди Андрію П'ятову за пропущений з його вини гол від "Вердера" у фіналі Кубку УЄФА. Про це розповів сам голкіпер у коментарі для офіційного сайту донецького клубу.

"Знаєте, пропущений мною гол якоюсь мірою зіпсував настрій. Але хлопці мене ні в чому не докоряють, думаю, надалі все буде нормально. А в іншому... Емоції, Кубок, вітання від президента", - сказав П'ятов.

За його словами, на додатковий час футболісти "Шахтаря" вийшли впевненішими. "Після невеликої паузи ми вийшли, стали більше контролювати м'яч, розвивали свої атаки, і у результаті зуміли забити гол".

"У мене в житті все як понеслося: Чемпіонат світу, перехід до "Шахтаря", "золото" українського чемпіонату, національний Кубок, Суперкубок України, тепер ось Кубок УЄФА. Сподіваюся, так і продовжиться", - додав футболіст збірної України.

П'ятов також зазначив, що у матчі за Суперкубок Європи йому байдуже проти кого грати. "З "Барселоною" ми вже грали, хоча мені немає різниці за великим рахунком".