Українська правда

Моуріньо запропонували очолити "Реал"

Сергей Шемшученко — 21 травня 2009, 14:59

Головний тренер міланського "Інтера" Жозе Моуріньо може очолити мадридський "Реал". Про це повідомляє британське видання mirror.co.uk із посиланням на Флорентина Переса, який вважається фаворитом в боротьбі за посаду президента "Реала", вибори якого відбудуться 14 червня.

За інформацією видання, перед португальцем пропозицію від Переса отримав тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер, який відмовився покидати свій клуб.

Нинішній сезон "Реал" розпочав під керівництвом Бернда Шустера, який наприкінці 2008 року був звільнений за незадовільні результати. Потім "вершкових" тренував Хуанде Рамос, під керівництвом якого "Реал" з 20 грудня 2008 року до 2 травня 2009 року виграв в чемпіонаті Іспанії 17 з 18 матчів. Не зважаючи на це, Рамос може бути звільнений зі своє посади.

Показники "Реала" та "Інтера" відрізняються лише позицією у національній першості - міланський клуб став чемпіоном, тоді як мадридський програв першість "Барселоні". У Лізі чемпіонів обидва клуби припинили боротьбу на стадії 1/8.