Українська правда

Ми дотепер не знаємо, чи буде Сьомін тренувати команду в новому чемпіонаті - Чохонелідзе

Сергей Шемшученко — 22 травня 2009, 19:09

Генеральний директор київського "Динамо" Резо Чохонелідзе не підтвердив, але і не спростував чуткм про те, що російський тренер команди Юрій Сьомін уже цим літом може залишити столицю України.

"Не скажу вам нічого нового з цього приводу, оскільки елементарно не посвячений у плани Юрія Павловича. Так, він буває в Москві, але хіба це автоматично підтверджує факт переговорів Сьоміна з "Локомотивом"? Ні. Зрештою, у нього там родина, будинок. Краще з цим питанням звернутися в "Локомотив" - може, у московському клубі більше нашого знають?

Навколо Сьоміна зараз поширюється безліч чуток, однак я жодного разу не чув від нього заяв про те, іде він або залишається. Природно, нам би хотілося, щоб ясність у даному питанні наступила якомога швидше. Сьомін склав програму підготовки на літнє міжсезоння, підготував побажання по зміцненню складу, а ми, виходить, дотепер не знаємо, чи буде він тренувати команду в новому чемпіонаті. І клубу, і гравцям ця невизначеність на користь точно не йде".

Сам Юрій Павлович від коментарів утримується. У двох заключних іграх чемпіонату України, у Львові проти однойменного клуба і вдома з "Шахтарем", діями киян буде керувати Сьомін. Очікується, що всі крапки над "і" тренер розставить 26 травня - по завершенні останнього для біло-блакитних матчу сезону.

championat.ru