Українська правда

Кубок УЄФА приїде у Дніпропетровськ

Сергей Шемшученко — 18 червня 2009, 14:45

Історичний трофей, який цього року здобув ФК "Шахтар", у п'ятницю, 19 червня, приїде до Дніпропетровська.

Дніпровські вболівальники зможуть сфотографуватися з кубком і відчути гордість за причетність до трофею, бо у них є на це причини.

Ініціатором цієї акції є Володимир Єзерський, який захищав місцевий "Дніпро" з 2000-го по 2007-й рік. Організаторську підтримку надає обласна Федерація футболу, зокрема її керівник Андрій Павелко.

Кубок, який називають "Дух перемоги", окремо привезуть до дитячого будинку № 1, а потім до училища олімпійського резерву та школи ФК "Дніпро".

На зустріч з уболівальниками приїде Володимир Єзерський. Ще один дніпрянин "Шахтаря" Костянтин Кравченко, на жаль, участь в акції взяти не зможе.

Кожен городянин зможе побачити трофей у культурному центрі "Опера", який розташований за адресою вул. Дзержинського, 23. Загальні оглядини та фотографування відбудуться з 15-ї до 19-ї години.

Дніпряни мають подвійну радість - "Дніпро Арена" прийматиме матч між національними збірними України та Англії, який відбудеться 10 жовтня цього року.

Андрій Павелко підтвердив, що всі офіційні документи вже підписані. Фінансування прийому міжнародного матчу за ареною та ФФУ, місцевий бюджет не задіяний, повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".