Українська правда

"Львів" не відпустив у "Кривбас" своїх лідерів

Сергей Шемшученко — 22 червня 2009, 16:00

ФК "Львів" не відпустив у "Кривбас" братів Баранців, Федорчука та Мандзюка. За словами президента львівського клубу Юрія Кіндзерського, пропозиція криворіжців була несерйозною.

"Офіційних звернень було лише два. Від донецького "Металурга" по Ільківу - з ними ми не змогли знайти спільної мови у фінансових питаннях. Тому за спільною згодою клубу та Ільківа, було досягнуто домовленостей, що Ігор продовжить кар'єру у нашій команді. А стосовно другої пропозиції, то вона надійшла від "Кривбасу". Переговори велись щодо братів Баранців, Федорчука і Мандзюка. Але це не серйозна пропозиція", - наводить слова Кіндзерського офіційний сайт клубу.

За його словами президента, він провів переговори практично зі всіма футболістами основного складу. "Навіть я чомусь впевнений, що Олександр Жданов повернеться. Ми йому озвучили наші умови на цей сезон і я впевнений, що дуже скоро він знову буде у "Львові". Є ще питання по декількох футболістах, однак вони не значні. Думаю, 100% команди залишиться", - додав він.

На думку Кіндзерського, основним поповненням команди Юрія Беньо будуть футболісти, які грали в дублі.

"Також ведемо переговори з Іваном Котенком, який грав у "Львові" на правах оренди. Ймовірно, що він буде у нас на контракті, а не в оренді. Ми хочемо себе бачити в еліті і, думаю, львів'яни також хочуть бачити ФК "Львів" у Прем'єр-лізі", - підсумував Кіндзерський.