Українська правда

Луческу: "Шахтар" веде переговори щодо Чигринського та Кастільо

Сергей Шемшученко — 3 липня 2009, 11:56

"Шахтар" продовжує переговори із каталонською "Барселоною" щодо продажу захисника збірної України Дмитра Чигринського. Проте донеччани вимагають від переможців Ліги Чемпіонів суттєвого збільшення пропозиції.

Про це повідомив головний тренер "гірників" Мірча Луческу на відкритому тренуванні у Донецьку.

"Тривають переговори. Той факт, що "Барселона" звернула увагу на одного з наших гравців, багато значить. Вони наполягають у переговорах і намагаються досягти якогось консенсусу. Поки наша відповідь на ту пропозицію, яка йде від "Барселони", - ні", - сказав румунський фахівець.

За його словами, кожен гравець і взагалі все в житті має свою ціну, а "Барселона" запропонувала набагато менше, ніж сьогодні коштує Чигринський. "Це моя особиста думка. Але рішення буде приймати президент", - додав він.

На думку тренера, 15 мільйонів євро, які озвучує іспанська преса - замало. "Це моя позиція і моя оцінка цього гравцю. Це і оцінка футболістів нашої команди, які виграли, не будемо забувати, Кубок УЄФА. А якщо славетний клуб цікавиться таким гравцем, то він має зробити відповідну пропозицію. Плюс відповідь президента, що поки ніяких трансферів не хотілося б", - наголосив Луческу.

Однак, "Шахтар", навіть якщо продовжить переговори з "Барселоною" і отримає нові пропозиції від інших клубів, обов'язково продасть захисника української збірної.

"Не хотілося б, щоб західноєвропейські топ-клуби думали, що вони можуть робити пропозицію клубу зі Східної Європи такого характеру. Це реальна пропозиція, яку отримав клуб. Плюс є ще пропозиція від "Панатінаїкоса" за Кастільо. Також ведуться переговори. Побачимо. Ідея ж така, щоб ніхто не залишив команду", - додав наставник, слова якого наводить офіційний сайт донеччан.