Українська правда

Заваров: Воробей буде одним із лідерів команди

Сергей Шемшученко — 3 липня 2009, 13:51

Екс-нападник збірної України та донецького "Шахтаря" Андрій Воробей моеж стати одним із лідерів київського "Арсеналу".

Про це заявив головний тренер "канонірів" Олександр Заваров, коментуючи підготову команди до сезону.

"Мені здається, що Воробей (новачок з "Дніпра" - ред.) буде одним із лідерів команди. Він за короткий час влився в колектив, і буде моїм помічником на полі. Грицай та Андрієнко (новачки з "Кривбаса" - ред.) тільки вчора прибули в розташування команди, поки рано про щось говорити. Надто, я не люблю робити поспішних висновків", - наводить слова наставника сайт клубу.

За словами Зарарова, у "Арсеналі" створені дуже добрі умови для роботи, а тренерському штабу вдалося знайти спаринг-партнерів для підготовки.

"Тепер граємо кожні два дні і дивимося новачків у справі. Футболісти, які знаходяться у нас в розпорядженні - на хорошому функціональному рівні, нам залишається тільки налагодити ігрові зв'язки команди ", - сказав Заваров-старший.

За його словами, луб має угоди із 12 футболістами, інших збирається взяти в оренду.

"На сьогоднішній день жодних документів по оренді не підписано, так що я боюсь, щоб не вийшло так - готуєш людей до чемпіонату, повертаєшся, а нікого немає... З укладенням контрактів далі тягнути нікуди, за тиждень ми вже маємо заявлятися на чемпіонат. Я готовий працювати з цими футболістами, а вони зі мною. Якщо глянути на них, то це дуже серйозні гравці: двоє - володарі кубку УЄФА, багато гравців збірних. Так що команда у нас збирається солідна, але для цього нам варто докласти максимум зусиль на полі", - сказав він.