Українська правда

Красніков: Рішення щодо Лисенка та Панцхави прийме Маркевич

Сергей Шемшученко — 6 липня 2009, 10:14

Рішення щодо того, чи буде харківський "Металіст" укладати угоди із нападниками "Динамо" Володимиром Лисенком та французького "Ле Мана" Вахтангом Панцхавою, прийме головний тренер команди Мирон Маркевич.

Про це заявив спортивний харків'ян Євген Красніков у коментарі прес-службі клубу.

"Останнє слово за нашим головним тренером. Якщо він вирішить, що хтось з цих виконавців потрібен нашій команді, ми будемо його брати, якщо ж ні - відмовимося від них", - сказав Красніков.

Він також повідомив, що новачок команди Олег Шелаєв поки не уклав контракту із клубом. "Зараз він перебуває у Вінниках і проходить збори з нашою командою. Що стосується укладення контракту, то воно відбудеться після приїзду команди в Харків. Те, що він буде в нашій команді - сумнівів немає", - наголосив спортивний директор.

Водночас, аргентинський новачок команди Ернан Даніель Фредес уже перебуває в Харкові. "Він вже був на стадіоні і якщо нічого не завадить, то у 7 липня буде укладений контракт, а зі свого боку Асеведо відправиться у зворотному напрямку в аргентинський клуб "Індепендьєнте", - сказав Красніков.