Українська правда

Уболівальники просять Коломойського знизити ціни на квитки

Сергей Шемшученко — 23 липня 2009, 14:42

Уболівальники дніпропетровського "Дніпра" обурені новою ціновою політикою клубу щодо квитків на домашні матчі клубу на стадіон "Дніпро-Арена". Уболівальники клубу відправили два листа, президенту ФК "Дніпро" Ігорю Коломойському і Генеральному директору ФК "Дніпро" Андрію. Стеценку.

"Ми згодні з Вашим побажанням залучити на стадіон "Дніпро-Арена" якнайбільше шанувальників футболу. Однак політика адміністрації ФК "Дніпро" і стадіону щодо різкого (у три рази!) підвищення цін на квитки й абонементи на східну і західну трибуни кардинально суперечить Вашому побажанню.

В умовах кризи, безробіття, неповного робочого дня, падіння життєвого рівня, заробітної плати і купівельної спроможності абсолютно неприйнятна політика підвищення вартості квитків у три рази!!! І теза: немає грошей - не ходіть на стадіон. Неприйняття завищених цін на абонементи в сектори 17, 1, 33 у розмірі 1500 гривень виразилося в тім, що за час продажу не куплений жодного абонемента", - йдеться в листі на адресу керівників клубу.

www.gorod.dp.ua