Українська правда

Заваров: Сам винен у тому, що мене вилучили з поля

Сергей Шемшученко — 2 серпня 2009, 11:51

Головний тренер київського "Арсенала" Олександр Заваров заявив, що сам винен у вилученні з поля в матчі із "Оболонню".

"Звичайно, я сам винен у тому, що мене вилучили з поля. На мене це не схоже, але сам не знаю, чому так вийшло. Не міг стримати свої емоції і по кожному питанню неправильно звертався до судді. Але той молодець, тому що відразу поставив на місце. Це правильно і бажано так робити у всіх матчах. Наші судді вміють судити", - сказав він.

"Суто по-людськи у мене жодних претензій. Ще раз кажу, я сам винен і прошу вибачення у Іщенка. У нас вже другий раз такий конфлікт відбувається: перший був після гри з київським "Динамо". Шкодую, що так повівся. Коли минає час, стає неприємно, що так зробив. Соромно перед футболістами і перед керівниками. Чим більше буде таких суддів, які можуть так холоднокровно карати, тим краще", - наголосив тренер канонірів.

"Знаєте, коли чуєш, що з трибун говориться на адресу суддів, то починаєш думати, що тобі теж все дозволено. Тепер буду тихше за росу, нижче за траву", - наводить слова тренера сайт ФК "Арсенал".

Заваров також повідомив, що задоволений результатом. "Через відповідальність за результат і нерви. Мабуть, мені не дуже вдалося перші тридцять хвилин налаштувати своїх футболістів на боротьбу. Складно сказати, з яких причин, хоча я докладав для цього максимум зусиль, щоб команда вийшла з перших хвилин і зробила результат, щоб потім вже було простіше. Після голу Мазілу спало напруження, стало легше, гра пішла", - додав наставник.