Українська правда

Тимошенко привітала юнацьку збірну України

Сергей Шемшученко — 3 серпня 2009, 12:14

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко привітала гравців юнацької збірної України з футболу з перемогою на Чемпіонаті Європи.

"Разом з усією футбольною Україною я скандую "мо-ло-дці! мо-ло-дці!". Те, що ви зробили сьогодні - це неймовірно", - наголосила прем'єр, повідомляє прес-служба уряду.

"Ви впевнено, легко, красиво перемогли у фіналі, і перемогли не аби кого, а родоначальників футболу - потужну, грізну збірну Англії", - йдеться у вітанні.

"Усі присутні на стадіоні в Донецьку, де відбувався фінал, усі вболівальники, які мов приклеєні сиділи біля телевізорів, усі українці, яким небайдужа доля країни - усі ми разом весь матч тримали за вас кулаки, шаленіючи від щастя з кожним забитим голом", - зазначила Тимошенко.

"Ви зробили це: вперше в історії українського футболу ви стали чемпіонами Європи. Ви - це команда молодих і сміливих, активних і хоробрих, сильних і вправних; команда Юрія Калітвінцева, який вивів вас на найвищу сходинку, зробив вас найкращими", - йдеться у вітанні.

Прем'єр наголосила: "Ви показали прекрасний приклад своїм старшим товаришам, дорослій збірній, яка зараз готується до бою з англійцями у відбірковому турі Чемпіонату світу у жовтні".

Українська правда