Українська правда

Заяєв: Калитвинцев може очолити один із клубів прем'єр-ліги

Сергей Шемшученко — 3 серпня 2009, 16:46

Головний тренер юнацької збірної України Юрій Калитвинцев найближчим часом може очолити один із клубів української прем'єр-ліги.

Про заявив заслужений тренер України Анатолій Заяєв.

"Останні два матчі - півфінал та фінал - на чемпіонаті Європи збірної України мені дуже сподобалися: наші хлопці грали грамотно, агресивно, красиво, у них був свій почерк, і це радує. Ця перемога - величезна заслуга Юрія Калитвинцева. В його особі футбольна Україна отримала нового висококласного тренера", - сказав екс-наставник "Таврії".

"Мені здається, що в майбутньому він зміг би очолити один із клубів вітчизняної еліти. Пропозиції з боку команд, які ставлять перед собою високі цілі, обов'язково підуть. Тільки от Юрій Калитвинцев навряд чи піде зі збірної, поки не доведе її до кінця, адже попереду у нього робота з цими хлопцями в команді U-21 і, хочеться вірити, нові перемоги", - додав фахівець.

"Впевнений, що когось з цих хлопців ми побачимо у складі збірної України на Євро-2012. Але я поки що хочу обійтися без конкретних прізвищ, нехай хлопці прогресують і працюють, а не зазнаються", - наголосив Заяєв в інтерв'ю wek.com.ua.