Українська правда

Чигринський: Нічого не змінили, порівняно з першою грою

Сергей Шемшученко — 6 серпня 2009, 10:09

"Шахтар" не зміг пройти "Тімішоару" у третьому відбірному раунді Ліги Чемпіонів через те, що нічого не змінив у гру від першої гри у Донецьку.

Про це заявив захисник донеччан Дмитро Чигринсьий.

"Внічию зіграли, бо не забили. Напевно, суперник не давав. Проти таких команд непросто грати. Все позаду. Нічого не змінили в порівнянні з першою грою. Просто в Донецьку у нас були моменти. У нас є можливість грати швидше, поле більш високої якості. Тут не виходило грати в середній і короткий пас, більше доводилося віддавати довгі передачі. А це вже не завжди відбувався, так як у них високорослі захисники, - наводить слова футболіста збірної України Террикон.

На думку Чигринського, "Шахтар" мав перемагати у Донецьку. "Зараз нам відгукнулася та нереалізація моментів у першій грі. Ми самі себе загнали в не дуже гарне становище".

За словами футболіста, коли у суперника "десять чоловік ззаду і по такому полю не так-то просто це забити".

"Мало зробити висновки, необхідно це втілити це на полі. Не можна ж сказати, що вони нас весь час чимось дивували. Били вперед, по можливості нападники чіплялися за м'яч. У них не було якихось комбінацій, розіграшів. Грали досить примітивно, але така гра теж дає результат. Чітко і надійно, кількісно і якісно зіграли в обороні", - наголосив захисник.

Він також впевнений, вони гравці "Тімішоари" віддали 120% своїх сил і показали все, на що здатні. "Цього виявилося достатньо".