Українська правда

Алієв зніме гіпс за чотири дні

Сергей Шемшученко — 6 серпня 2009, 11:32

Півзахисник "Динамо" Олександр Алієв зніме гіпс у понеділок, 10 серпня. Після того футболісту доведеться ще три-чотири дні пересуватися на милицях, щоб потім вирушити на обстеження до Німеччини.

"Я поки що повноцінно не відновлююся. Просто приїжджаю на базу, знімаю гіпс і виконую рекомендовані німецькими лікарями процедури - згинати і розгинаю ногу. Плюс, хлопців хочеться побачити. У понеділок зніму гіпс і три-чотири дні буду стаючи на ногу ходити на милицях, після чого полечу у Німеччину, щоб приступити до повноцінного відновлення", - наводить слова гравця офіційний сайт клубу.

За словами футболіста, якщо все буде гаразд, він приступить до виконання комплексу відновлювальних вправ.

"Зараз самопочуття нормальне, спочатку, звичайно, нога "нила", особливо при зміні погоди", - додав Алієв.

"Оскільки з'явився вільний час, намагаюся проводити його з дружиною, яка скоро народиться малятко. Напевно, так розпорядилися вищі сили, щоб у цей момент я був поруч з нею. Звичайно, шкода, що не можу допомогти хлопцям на полі, але нічого не поробиш. Вечорами ми з дружиною ходимо на набережну, адже Тані потрібно дихати свіжим повітрям. Дитину чекаємо з нетерпінням, головне, щоб наша дівчинка народилася у визначені лікарями терміни і була здоровою", - розповів гравець "Динамо".