Українська правда

Костов: З "Інтерблоком" можу приберегти лідерів

Сергей Шемшученко — 6 серпня 2009, 13:35

Наставник донецького "Металурга" Ніколай Костов може приберегти лідерів команди у матчі-відповіді третього відбірного раунду Ліги Європи проти "Інтерблока".

"Можу поберегти лідерів. Я можу замінити деяких хлопців, на яких припали великі навантаження", - сказав тренер донеччан.

За його словами, це Годін, Мхітарян, Мгуні, Маріо Сержіо та Лазіч.

Окрім того, не зможе взяти участі у грі півзахисник Сергій Ткаченко. "На тренуванні він отримав травму, і я поки не знаю, на який період він вибув з команди", - сказав Костов.

"Ми хочемо пробитися в наступний раунд. У нас є свої переваги. Зі своїми підопічними я можу говорити тільки про перемогу. Ми завжди налаштовані на позитивний результат, але, в той же час, з повагою ставимося до "Інтерблока", - додав він.

Болгарський фахівець висловив незадоволення станом газону у Словенії. "Думаю, що все буде нормально, хоча й важко нашій команді буде грати на такому поганому газоні. Але наше прагнення до позитивного результату не зменшиться".

На думку тренера донеччан, склад команди буде мінімально відрізнятися від того, який виходив на поле в грі чемпіонату із "Закарпаттям". "Виняток - заміна Танаса на Мгуні".

"Свої матчі ми виграємо, але, звичайно ж, у певний момент мої підопічні можуть бути втомленими. Будемо думати, щоб синхронізувати дії наших гравців. У нас в складі є інші гравці, і якщо буде необхідність, ми зробимо заміни. Поки що у наших гравців гарний рух, мої гравці відновлюються швидко. Цей графік: четвер - неділя, ми витримує", - сказав Костов.

Також Костов прокоментував той факт, що у шести офіційних матчах нового сезону 11 із 13 м'ячів забили новачки команди. "Забитий м'яч - це плід зусиль всієї команди: захисників, півзахисників. Наші нападники забивають. Наші нові гравці добре взаємодіють. Це нас тільки радує".

"Ми можемо додати по ходу сезону. Ми віримо, що зможемо грати у ще кращий футбол. Моменти створюємо, але не завжди доводимо справу до логічного кінця. Ми перший раз граємо у Лізі Європи, можливо, тому діємо трохи скуті. Але добре, що моменти у воріт супротивника створюємо регулярно", - переконаний Костов.

"Про "Шахтар" я поки що взагалі не думаю, думаю, мої футболісти теж. Впевнений, що й "Шахтар" також зараз не думає про нас. Це різні турніри та різні ігри", - наводить слова тренера сайт "Металурга".