Українська правда

Луческу: Відзначу Полянського і Кобіна

Сергей Шемшученко — 10 серпня 2009, 08:26

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу залишився задоволений діями своєї команді у грі із донецьким "Металургом" (4:1)

"Сьогодні було дуже важливо добитися перемоги, здобути три очки після трьох нічиїх поспіль. Тому настрій буде трохи краще. Ми сьогодні так і задумували грати - від оборони, перекрити всі зони супернику. У момент, коли ми забили гол, напевно, нам допомогло везіння - суперник розкрився. Думаю, після цього ми грали дуже добре.

Хочу відзначити суперника: дуже динамічна команда, що контролює гру, увесь час у русі, усі намагаються входити в штрафний майданчик. Не даремно вони досягли останнім часом гарних результатів. І добре, що ми виграли в такої гарної команди.

Хочу відзначити Полянського, він сьогодні зіграв дуже добре. Також виділю Василя Кобіна. Його, на жаль, довелося переставити, він грав не на своїй позиції, тому, можливо, виглядав не так яскраво. Будемо дивитися, думати, напевно, це одна з можливих замін Даріо Срні, що має дві жовтих карткb і з "Сівасспором" грати не зможе.

Були гарні контратаки, траплялися і моменти, коли ми не знаходили правильного рішення. Думаю, рахунок 4:1 - велика різниця між суперниками, що були сьогодні на полі", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Не зміг Луческу і прокоментувати той факт, що на грі "Шахтар" - "Металург" разом із дружиною знаходився Анатолій Тимощук.

"Не можу сказати, нічого про це не знаю. Якщо він був сьогодні тут і уболівав за нас, напевно, його душа знаходиться в Донецьку. Це добре, що він був на грі. Не думаю, що якісь сенсації реальні. Перший час усім футболістам у великих західних клубах важко. Знаючи амбіційність Тол і те, як він готується до ігор, він переконає Луїса ван Галя в тім, що заслуговує місця в основному складі."