Українська правда

Тимощук: "У "Баварії" поки не розчарувався"

Сергей Шемшученко — 10 серпня 2009, 22:17

Анатолій Тимощук вважає, що травма його конкурента на позиції опорного півзахисника «Баварії» Марка Ван Боммеля надасть йому шанс закріпитися в основі клуба, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Коли у гравця, з’являється шанс, то треба ним користуватися, - сказав півзахисник збірної України напередодні матчу з Туреччиною, - Я тренуюся з повною самовіддачею, я думаю, тільки так можна змінити погляд тренера на мою позицію на футбольному полІ".

За словами Тимощука, він поки не розчарувався, що перейшов у команду, де тренер не бачить Анатолію місця у стартовому складі.

"Побачимо, як буде далі. Я хочу працювати у будь-якій команді, де знаходжуся, - заявив новачок «Баварії». - Тренер може заявляти, що завгодно, а завдання гравця – працювати по контракту і бути разом з командою".

Як сказав Тимощук, він хоче грати у клубі на своїй позиції опорного півзахисника, але зіграє там де скаже тренер. Втім, навряд чи це у нього вийде краще, аніж на рідному місці, вважає незмінний гравець основи української збірної.