Українська правда

Руні не хоче змін у складі "МЮ"

Сергей Шемшученко — 11 серпня 2009, 10:26

Нападник "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні заявив, що команді не потрібні зміни в складі перед початком сезону. Як повідомляє BBC, у цьому форвард цілком покладається на наставника манкуніанців Алекса Фергюсона.

"Не думаю, що нам потрібно багато чого змінювати. Ми вигравали чемпіонат три роки поспіль і двічі добиралися до фіналу Ліги чемпіонів. Виходячи з цього, можна з упевненістю сказати, що наш головний тренер усе робить правильно, - сказав Руні.

"Ми не заздримо "Манчестер Сіті" або "Реалу" і тому, що вони витратили такі великі гроші на нових гравців. Якби наш наставник відчув, що нам треба купити ще декількох футболістів, думаю, клуб би це зробив".

Висловився форвард і щодо того, що буде з атакою команди, з огляду на відхід Кріштіану Роналду в "Реал".

"Кріштіану - найкращий у світі. Оскільки ми втратили його, то природно відразу ж виникло багато питань про те, як "Манчестер Юнайтед" буде грати далі, - відзначив форвард збірної Англії.

"Але клуб купив Антоніо Валенсію і Майкла Оуена, і вони вже адаптувалися в команді. Тепер ми можемо будувати атакуючу гру, спираючись на їх. Звичайно, нам доведеться змінити стиль гри, щоб знову перемагати і завойовувати трофеї, але думаю, ми з цим впораємося".

sport-express.ru