Українська правда

Юнацька збірна України перемогла Туреччину

Сергей Шемшученко — 12 серпня 2009, 14:59

Юнацька збірна України до 1991 року народження (U18) провела на ялтинському стадіоні "Авангард" товариський матч проти однолітків з Туреччини.

Переможний гол був забитий з пенальті на початку другого тайму за порушення проти нападника в штрафному майданчику.

Україна мала відчутну перевагу, особливо у другому таймі, однак ще кілька непоганих проходів до воріт не завершилися навіть ударами.

В самому кінці матчу воротар українців у ефектно й ефективно стрибку врятував ворота своєї збірної від гола.

Незважаючи на товариський характер матчу він проходив у досить жорсткій боротьбі, нерідко гра переривалася в зв'язку з виходом на поле лікарів, а один з гравців збірної Туреччини навіть був змушений достроково залишити поле. Суддя матчу показав кілька жовтих карток гравцям обох команд, а один з гравців збірної України наприкінці матчу отримав другу жовту і був вилучений. Це дозволило турецької збірної у кінцівці провести кілька непоганих атак.

Другий спаринг з турками запланований на середу, 12 серпня.

Юнацька збірна Україна (U18) - команда, основа якої позмагається за вихід у фінальну частину Євро-2010 (U19), так як для (U18) немає офіційних турнірів. В одній групі з українцями зіграють Грузія, Швеція та Чорногорія. Відбірний груповий турнір відбудеться з 9 по 14 жовтня в Швеції. Свій перший матч команда України зіграє з грузинами 9 жовтня, повідомляє news.allcrimea.net.