Українська правда

Павлов: "Бенфіка" має солідний підбір виконавців"

Сергей Шемшученко — 20 серпня 2009, 10:47

Щонайменше 50 відсотків бонусів УЄФА будуть направлені на преміальні гравцям "Ворскли", у випадку, якщо полтавський клуб пройде лісабонську "Бенфіку" і вийде до групового етапу Ліги Європи.

Про це в інтерв'ю газеті "Спорт-Экспресс в Украине" сказав головний тренер команди Микола Павлов, додавши, що при успіху у цьому протистоянні керівництво клубу також не залишиться осторонь і винагородить гравців.

За його словами, футболісти і тренерський штаб продивилися п'ять матчів "Бенфіки" - дві передсезонні товариські гри - з "Аяксом" і "Міланом", матч першого туру чемпіонату Португалії проти "Марітіму", а також поєдинки лісабонців проти українських команд - з "Шахтарем" у позаминулому сезоні і "Металістом" - у минулому.

На думку Миколи Павлова, у португальців дуже солідний підбір виконавців.

"У команді багато досвідчених і висококласних футболістів. До того ж літом клуб прекрасно попрацював на трансферному ринку, - зазанчив наставник "Ворскли". - "Бенфіка" демонструє дуже добротну гру, у кожній линії є лідери. Небезпеки потрібно очікувати від кожного і грати всі 90 хвилин на винятковій концентрації".