Українська правда

Дудник: "Якщо не створюємо собі проблем, значить, ми - не ми"

Сергей Шемшученко — 23 серпня 2009, 10:05

В.о. головного тререа луганської "Зорі" Юрій Дудник вважає, що у грі з "Закарпаттям" майстерність і техніка гравців не була головним фактором у перемозі його команди.

"Молодці хлопці. Ми налаштовували їх на боротьбу, говорили, що виграє той, хто буде сильніший духом. У цій грі майстерність і техніка відходили на другий план. Сьогодні ми створили стільки моментів, скільки їх у нас не було за всі чотири гри. У тих матчах ми свої моменти не використали, сьогодні нам вдалося забити. Можна було ще в першому таймі вирішувати питання щодо результату, але якщо ми собі проблем не створюємо, значить, ми - не ми", - сказав Дудник.

Наставник "Зорі" також заявив, що його команда у грі з ужгородцями мала суттєву перевагу.

"Не знаю, які є статті у футбольному кодексі, але, судячи з моментів у наші ворота і у ворота "Закарпаття", у нас була істотна перевага. Нарешті ми забили гол із стандарту. Не знаю, який робити висновок. Ми виграли силову боротьбу. Якщо брати другий тайм, то у "Закарпаття" взагалі не було моментів, але коли "поїхала" нога у Омоко, Шуховцев був поряд. Зумів його підстрахувати", - згадує події матчу Дудник.

На його думку, гроші - не головний чинник у налаштуванні гравців на гру.

"Перед грою валіз з грошима не було. Але навіть якщо б нам привезли перед грою валізу грошей, хлопці все одно грали б так, як вміють. У налаштуванні команди гроші не грають вирішальної ролі", - цитує наставника "Зорі" офіційний сайт клубу.