Українська правда

Газзаєв: Незадоволений результатом гри, якістю гри

Сергей Шемшученко — 23 серпня 2009, 22:39

Головний тренер "Динамо" Валерій Газзаєв залишився незадоволений грою своєї команди у матчі з "Ворсклою".

"Полтава - місто дуже красиве. Але, на жаль, такої красивої гри в нашому виконанні не було. Особливо, у першому таймі, коли Полтава мала велику перевагу. В другому таймі вже в нас була перевага, ми створили безліч моментів. Але, на жаль, не було реалізації.

На мій погляд, їхня команда втомилася після переїзду і матчу з Бенфікой два дні тому. Я незадоволений результатом гри, якістю гри, особливо, у першому таймі. Ну і деякими позиціями. Полтава дуже добре грала, незважаючи на те, що два дні назад проводила дуже серйозну гру", - цитує тренера офіційний сайт "Ворксли".

Також Газзаєв оцінив дебют в команді бразильця Маграо.

"Це його перша гра сьогодні. Він ще не до кінця готовий, тому що він пропустив після фіналу Кубка Лібертадорес багато часу. Зараз він відновлюється, сьогодні, відверто кажучи, випустили його від безвихідності, тому що одержав травму Несмачний. А так ми його готували вже до 31 числа. Але він вийшов і залишив дуже приємне враження. Як і Алмейда, що вийшов у другому таймі. На жаль, він теж тільки почав відновлюватися, але зіграв досить упевнено. У цілому, ці обидва гравця зіграли досить добре."