Головне

Гамула: "Хлопці вийшли, як на останній бій"

30.08.2009 12:02 244 0

На гру з київським "Арсеналом" гравці ужгородського "Закарпаття" вийшли, як на останній бій, і у підсумку здобули позитивний результат.

Про це після матчу заявив головний тренер ужгородського "Закарпаття" Ігор Гамула.

"На минулих конференціях я розповідав, що гра у моїх підопічних непогана, створюємо багато гольових моментів, а рахунок 2:0, 3:1 не нашу користь. Ну а сьогодні ми можливо й не показали видовищної гри, а хлопці вийшли на гру як на останній бій і є результат", - цитує Гамулу ua-football.com.

"Після п'яти поспіль поразок, хлопці дуже переживали за результат, аж ноги трусилися. Спочатку Давидов вийшов віч-на-віч не забив, потім вдруге вже реалізував свій момент. Після забитого голу грати стало легше, а на початку другого тайму вмішався якийсь "злий бог", в бік наших воріт знявся якийсь буран, ми пропустили не обов'язковий гол, зону "проспав" Бурдулі - м'яч з аута залетів в ворота", - додав тренер.

"Тим не менш, зуміли проявити характер, забили другий м'яч. Але все ж при такій грі потрібно матч завершувати класно. Це було б так, якби Ситнік забив у пусті ворота. Я задоволений, що в нас тепер буде перерва, намагатимуся з цього скористатися", - підсумував Гамула.

Коментарі ()