Головне

Суркіс: Я дуже вдячний Роману Абрамовичу

30.08.2009 18:50 331 0
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про подробиці трансферу до "Динамо" Андрія Шевченка та переходу в ЦСКА Гільєрме.

"Природно, ми до останнього моменту не знали, чи вдасться нам купити Андрія Шевченка. Якби Андрій не прийшов у "Динамо", то Гільєрме, звичайно ж, відпустили б. Ми не знаємо, коли відновиться Кравець, тому в такій ситуації дивно було б відпускати бразильця. Але з приходом Шевченка, думаю, було цілком логічним відпустити Гільєрме в ЦСКА.

Зателефонував мій друг Євгеній Гінер і запропонував дуже вигідну пропозицію - як з фінансової, так і зі спортивної точки зору. Я продовжую вважати, що це дуже талановитий футболіст, і дай Боже заграти йому в ЦСКА. Якщо він заграє там, у Гінера буде можливість викупити футболіста за 17 мільйонів доларів.

Можливо, ми будемо шкодувати про це, але це футбол, і я думаю, що ці два трансфери порівняти не можна. Шевченко - український патріот, що принесе ще багато користі "Динамо". Також я дуже вдячний Роману Абрамовичу. У нього була можливість в останню хвилину відпустити Андрія в інший клуб, з ім'ям, але він пішов назустріч і дав добро на перехід Шевченка в "Динамо", розуміючи і цінуючи традиції нашого клуба. І за це я йому вдячний, що, можливо, навіть втративши в грошах, він знайшов у собі силу волі і відпустив Андрія до нас", - цитує Суркіса офіційний сайт "Динамо".

Коментарі ()