Головне

Суркіс просить у Черновецького 30 гектарів землі в Києві

30.08.2009 19:09 357 0
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс просить у мера Києва Леоніда Черновецького 25-30 гектарів землі для будівництва нового стадіону.

"Я хочу одного - отримати ділянку під стадіон, як це було зроблено в Донецьку, Харкові, Дніпропетровську, і побудувати красень-стадіон; при цьому, природно, я згодний платити орендну плату за землю, оплачувати всі комунальні послуги. Можливо, нам не потрібний стадіон на 50 тисяч місць, оскільки в нас є ще НСК "Олімпійський", але 30-35-ти тисяч буде цілком достатньо.

На нинішньому ж клубному стадіоні буде виступати молодіжний склад, де підростає талановита молодь.

Нам повинні допомогти. У фінансовому питанні нам допомога не потрібна. Через вас, журналістів, я хочу звернутися до мера міста: дайте нам можливість. Не усе продається, не усе купується - є речі вище грошей. І я гарантую, що за три роки я побудую красень-стадіон. Два роки тому, коли я говорив, що мрію повернути Шевченка в "Динамо", багато хто відверто сміялися мені в очі. А це відбулося. У мене такий вік, що словами не розкидаються. І я вам гарантую, що якщо мене викличе до себе мер міста і надасть 25-30 гектарів землі десь недалеко від центра, через три роки буде побудований новий сучасний стадіон", - цитує Суркіса сайт "Динамо".

  

Коментарі ()