Українська правда

Кононов: Перемогу присвячуємо ветеранам "Карпат"

Сергей Шемшученко — 31 серпня 2009, 08:39

Головний тренер львіцвських "Карпат" Олег Кононов присвятив розгромну перемогу над київською "Оболонню" ветеранам клубу, які 40 років тому сенсаційно виграли Кубок СРСР.

"Для нас цей матч був дуже важливий. Так співпало, що напередодні було дуже багато святкових дат. Це дні народження в Степана Юрчишина та Андрія Гурського, в Євгена Тарасенка син народився, плюс клуб чудово святкує перемогу в Кубку СРСР 1969 року. Перед грою на базу приїхали ветерани і уболівальники зі стажем.

Словом, у нас не було вибору, ми повинні були грати лише на перемогу. Спасибі всім: гравцям, тренерам, уболівальникам. Ми разом цього добилися. Цю перемогу команда присвячує ветеранам, які 40 років тому здобули Кубок СРСР", - заявив Кононов.

Наставник "Карпат" також прокоментував дії новачків команди Лазаревскі та Кашчелана.

"Лазаревскі серйозно відіграв. Видно, що це гравець з високим рівнем майстерності. Кашчелана я не став випускати зі старту, бо він з нами мало тренувався. Окрім цього, дуже серйозно зараз Годвін на цій позиції виглядає. У всіх лініях команди у нас зараз з`явилась конкуренція", - цитує Кононова офіційний сайт "Карпат".