Українська правда

Сабо: "Думаю, Шева ще себе покаже"

Сергей Шемшученко — 31 серпня 2009, 11:20

Колишній головний тренер "Динамо" Йожеф Сабо вважає, що повернення Андрія Шевченка до київського клубу лише позитивно познкачиться на команді

"Багато хто вважає, що Шевченко вже відіграв. Але я думаю, Шева себе ще покаже. Хочеться, щоб він виглядав в "Динамо" так, як коли йшов звідси. І мотивація грати в чемпіонаті України у нього буде.

Звичайно, останнім часом Андрій як слід не грав, багато що розгубив. Але майстерність є. За її рахунок Андрій і грав у збірній України. Сподіваюся, йому знайдеться місце у складі, і він гратиме. Який йому сенс приїжджати додому і сидіти на лавці, як в "Челсі". Думаю, у Газзаєва з Шевченком повинна була відбутися розмова на цю тему", - вважає Сабо.

На його думку, Шевченко зможе допомогти молодим гравцям киян набратися досвіду, виступити у команді як наставник для молодих футболістів.

"Для динамівської молоді прихід Андрія дуже багато значить! - додав Сабо. - Ті, хто тільки-тільки вилупилися з дубля, колись молилися на Шеву. Вони хотіли бути "шевченками". А тепер - ось він, можете вчитися у свого кумира! Андрій чудово ставиться до молодих, не веде себе високомірно, не носить корону. Я навіть не виключаю, що через якийсь час Андрій зможе зайняти місце Газзаєва...

І не треба хвилюватися, що Шева відбере ігровий час у того ж Кравця. Сезон не грають одинадцятьма гравцями. І Шевченко не гратиме кожен матч, ігрового часу всім вистачить. Також не думаю, що буде проблемою ужитися двом лідерам - Шевченку і Мілевському. Я Артема поважаю і люблю, але до Шеви йому ще рости. А там, може, і він колись отримає "Золотий м'яч", - сказав Сабо.