Українська правда

Луческу журналісту: Напевно, вам потрібно було в таку спеку вийти на поле і пограти

Сергей Шемшученко — 31 серпня 2009, 21:06

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу залишився задоволений грою своєї команди у матчі із "Зорею", зважаючи, що на поле вийшов не основний склад.

"Можу відзначити, що усі провиявили себе непогано, хоча через погодні умови, спеку, складно було показати усі свої найкращі якості.

Результат, напевно, відповідає тому, що було на футбольному полі. Мені здається, ми більше володіли територіальною перевагою, створили більше голевих моментів, хоча забили тільки зі стандартних положень і з дальнього удару Маріуша Левандовських.

Хотів би відзначити обидва штрафних у виконанні Жадсона і Кравченка. Зізнатися, я від усіх гравців, що вийшли на поле, очікував більшого, хотілося більше динаміки, агресії. На жаль, задача пресингувати, що була поставлена перед грою, не завжди здійснювалася так, як ми домовлялися. Важливо, що взяли три очки, завдяки яким ми піднімемося в турнірній таблиці", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Вивело Луческу із рівноваги питання про те, що уболівальники,які були присутні на матчі, можуть вимагати повернення грошей за квитки, зважаючи на якість гри обох команд.

"Напевно, вам потрібно було в таку спеку вийти на поле і пограти. Ви б відчули себе по-іншому. Якби в таку погоду футболісти відіграли всю гру в одному режимі, то хтось з них потрапив би в швидку допомогу. Я розумію, ви очікували більшого і хотіли б, щоб виграла "Зоря". Але вийшло так, як вийшло."