Українська правда

"Арсенал" просить покарати суддів матчу із "Закарпаттям"

Сергей Шемшученко — 31 серпня 2009, 23:32

31 серпня київський "Арсенал" подав апеляцію в Експертну комісію ФФУ на дії бригади арбітрів матчу 6-го туру чемпіонату України "Закарпаття" - "Арсенал" (2:1).

Керівництво "Арсеналу" просить Експертну комісію дати оцінку діям головного судді Володимира Сіренка (Сімферополь), а також асистента арбітра Олега Муравйова, Олександра Маньковського і четвертого арбітра Юрія Можаровського в трьох епізодах матчу, що, на думку столичного клубу, вплинули на хід матчу і його остаточний результат.

"Арсенал" просить прокоментувати наступні епізоди гри: на 32-ій хвилині був зафіксований офсайд при взятті воріт Андрієм Хоміним; коли в штрафній "Закарпаття" на 67-ій хвилині були порушені правила проти Йонуца Мазілу, а свисток арбітра мовчав; коли на 81-ій хвилині арбітр зафіксував порушення з боку воротаря Віталія Реви, призначивши пенальті і показавши голкіперу червону картку.

"Арсенал" просить розглянути можливість притягнення бригади Володимира Сіиренка до дисциплінарної відповідальності, повідомляє офіційний сайт клубу.