Українська правда

Шевченко: "Вийду на пік форми до матчів Ліги Чемпіонів"

Сергей Шемшученко — 1 вересня 2009, 09:52

Перші 45 хвилин гри після повернення до київського "Динамо" далися Андрій Шевченку нелегко.

Про це розповів сам гравець після поєдинку із донецьким "Металургом".

"Гралося нелегко. Останнім часом у мене було мало ігрової практики, і ці 45 хвилин у сьогоднішньому матчі - наче цілий сезон. Краще почував себе наприкінці гри, а після того, як забив, відчув і моральне полегшення. Попереду важливі ігри за збірну. Без сумнівів, вийду на пік форми до матчів Ліги Чемпіонів", - сказав форвард.

Прокоментув капітан збірної України і забитий ним пенальті на останній хвилині зустрічі.

"Перш ніж пробивати пенальті, я попередив про це капітана. У клубі він приймає такі рішення. з часом ми визначимося, хто буде штатним пенальтистом, але сьогодні мені дуже потрібно було відзначитися. І неважливо, хто заробив пенальті. Навіть якби це не я зробив, то однак бив би з 11-метрової позначки", - зазначив Шевченко.

"Дуже вдячний уболівальникам за чудову зустріч: знав, що мене люблять у Києві, але щоб настільки - навіть уявити не міг. Думаю, якби грали на "Олімпійському", то і на ньому яблуку не було б де впасти. Зі свого боку може пообіцяти: зроблю все для рідного клубу і для того, щоб прихильники отримували задоволення від гри - моєї і моїх партнерів", - цитує Шевченка газета "Спорт-Экспресс в Украине".