Українська правда

Михайличенко: "Кобін та Ярмоленко заслужили грати у збірній"

Сергей Шемшученко — 1 вересня 2009, 18:26

Головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко вважає, що Василь Кобін та Андрій Ярмоленко, яких він викликав на матчі з Андоррою та Білорусією, повністю заслужили право грати у збірній.

Про це він заявив на прес-конференції у Конча-Заспі, присвяченій найближчим матчам "націоналки" у відбірковому турнірі на ЧС-2010.

"Кобін та Ярмоленко своєю грою за клуби заслужили право грати у збірній. Хотілося б побажати їм вдачі", - сказав Михайличенко.

Щодо нападника "Динамо" наставник збірної також висловився окремо.

"Набагато легше вийти на високий рівень, аніж втриматися на ньому. Якщо за умов високої конкуренції в "Динамо" він буде виглядати так само як зараз, Андрій і надалі буде викликатися до збірної.

Щодо його причетності до "молодіжки", то жодних проблем з Яковенком (головний тренер молодіжної збірної - прим.ред.) у мене не було. Я лише сказав йому, що хочу подивитися Ярмоленка у грі, а він побажав вдачі", - розповів головний тренер українців.

Михайличенко також висловив своє здивування тим, що деякі ЗМІ назвали Андрія Вороніна та Євгена Левченка, які не були викликані на товариську гру з Туреччиною, "повертальцями". За словами наставника збірної, це просто гравці, яких тренерський штаб просто вирішив не викликати на одну окрему гру.