Українська правда

Шевченко: Не потрібно нервувати, якщо не заб'ємо швидкий гол

Сергей Шемшученко — 1 вересня 2009, 19:45

Форвард збірної України Андрій Шевченко вважає, що у матчах з Андоррою та Білорусією потрібно розраховувати лише на дві перемоги.

"Ці дві гри для нас, можна сказати, ключові. Ми не можемо розраховувати на інший результат, якщо хочемо потрапити на чемпіонат світу. Ми маємо вигравати обов'язково", - сказав Шевченко.

На його думку, задля потрібного результату команді необіхідно протягом матчів зберігати повну концентрацію, але важливо, щоб вона не перейшла у нервозність.

"Треба 90 хвилин робити свою справу. Тренеру потрібно визначитись зі складом, з тактикою на гру і 90 хвилин виконувати те, що було заплановано, і я впевнений, що буде перемога. Але при цьому не потрібно нервувати, якщо ми не заб'ємо швидкий гол"

За словами Шевченка, українцям у матчі з Андоррою може бути нелегко.

"Це та команда, в якій 11 можуть стати у штрафному майданчику і грати на нічию. При правильній постановці любителям буде нелегко забити, адже простору майже не буде. Головне, щоб не було нервозності, щоб робили правильно те, що було задумано. Головне зараз - три очки", - заявив Шевченко.