Українська правда

Блохін не чаклун і дав "слово честі" не сваритися з журналістами

Сергей Шемшученко — 1 вересня 2009, 20:42
Як відомо, у вівторок був представлений новий тренерський штаб одеського "Чорноморця" на чолі з Андрієм Балем та Олег Блохіним, який обійняв посаду спортивного директора клубу.

"Коли я йду працювати в нову команду, то повинний віддавати частку свого серця тим людям, з якими я працюю. Я сьогодні сказав, що в Одесі непогана команда. Тільки потрібно трохи її перебудувати. У команді є здатна молодь, адже Одеса славиться своїми футбольними талантами", - заявив Баль.

Олег Блохін відразу заявив, що від їх тандему не варто очікувати дива.

"Не треба дивитися на нас як на чаклунів - от ми прийшли і перевернемо всю Одесу і весь "Чорноморець". Команда не будується за один день. Ми не проводили підготовки, не проводили селекцію. Ми прийшли в той момент, в який ми прийшли. Якщо ви чекаєте, що завтра ми переграємо "Динамо" або "Шахтар", це зараз нереально. Ми повинні обігравати ті команди, які реально перемагати".

Також журналісти взяли з Блохіна "слово честі", що той не буде скандалити і "воювати" з журналістами під час післяматчевих прес-конференцій, як це відбувалося в часи його роботи з "Москвою", повідомляє reporter.com.ua.