Українська правда

Григорій Суркіс з розмахом відзначив ювілей

Сергей Шемшученко — 7 вересня 2009, 11:28

У ніч з суботи на неділю президент ФФУ Григорій Суркіс відсвяткував свій 60-річний ювілей.

Все розпочиналося з величезної пробки біля в'їзду на базу "Динамо" у Конча-Заспі, в критому манежі якої і відбувався захід. Було запрошено 716 гостей, але за фактом прибуло близько 850. Ті, хто не встиг приїхати вчасно, близько години доїжджали останню ділянку перед територією свята. Кавалькада машин класу преміум (і це у вихідний день) розтягнулася метрів на двісті.

Букети були таких розмірів, що їх доводилося нести по двоє. А картин серед подарунків було стільки, що якби з них організувати галерею, то її довго довелося б обходити любителям живопису. Оригінальний шедевр вручили своєму босові працівники ФФУ - полотно, на якому зображений Мойсей, який веде за собою... 3-річного Григорія Суркіса.

Вели вечір Тіна Канделакі та Володимир Зеленський. Їх жарти часто викликали усмішку у Андрія Шевченка, який дружньо поплескував по плечі Мішеля Платіні.

Запрошені Юлія Тимошенко і Віктор Янукович не з'явилися, проте, концентрація VIP-персон зашкалювала - Бєланов, Блохін, Володимир Кличко, Сьомін, Газзаєв, Ахметов, Коломойський, Черновецький, Медведчук... Перед ними виступали улюблені співаки Григорія Суркіса - Сєров, Кіркоров, Меладзе та Кобзон, за якими був відправлений чартер до Москви.

Газета "Сегодня"