Українська правда

До Києва "Рубін" привезе 500 уболівальників

Сергей Шемшученко — 14 вересня 2009, 09:25

У понеділок зранку з Казані до Києва рейсовим літаком через Москву відправляться перші уболівальники, що вирішили відвідати дебютну для їхньої команди гру в Лізі чемпіонів.

Добиратися до української столиці шанувальники "Рубіна" будуть різними способами. Група фанатів за допомогою клуба орендувала два автобуси і виїжджає до місця проведення гри сьогодні ввечері.

Частина уболівальників, що придбала офіційний тур у Київ, летить на береги Дніпра транзитом через Москву. Ті, хто купував квитки на літак або потяг самостійно, розраховують добратися до місця безпосередньо в день гри. Керівники республіки і спонсори "Рубіна" прилетять у Київ також у середу чартерним рейсом. У цілому російський клуб зарезервував за собою тільки 100 VIP-квитків, а всього на стадіоні імені Валерія Лобановського команду будуть підтримувати як мінімум 500 чоловік.

Уболівальники "Рубіна", що ще не придбали квитки на гру, зможуть зробити це на стадіоні: для них організують продаж у спеціальній касі, повідомляє "Спорт-Экспресс".