Українська правда

Газзаєв: "Рубін" не дарма лідирує в Росії

Сергей Шемшученко — 17 вересня 2009, 00:38

"Рубін" недарма очолює першість Росії - команда Курбана Бердиєва досвідчена та вміє грати у свою гру.

Про це після перемоги у першому матчі групового етапу Ліги Чемпіонів заявив головний тренер "Динамо" Валерів Газзаєв, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Це був блискучий матч! Задоволений результатом. За 90 хвилин допустили одну помилку, а в цілому грали організовано, потужно. "Рубін" не дарма лідирує в Росії, але наші гравці показали дуже хороший рівень. Казанці мають нову лінію атаки, Навас підсилив оборону. Рівна, досвідчена команда, грала в свою гру", - сказав осетинський фахівець.

За словами тренера киян, Олег Гусєв з'явився на полі, бо "потрібно було вносити корективи в гру". "Хачеріді зіграв блискуче. Він і Алмейда стримали Бухарова. Це перспективний гравець", - додав тренер.

Як повідомив Газзаєв, у перерві він вимагав пришвидшити перехід від оборони до атаки.

"Ми і в першій половині грали добре, але пропустили. Психологічний стан був не найкращим. Адже у нас багато дебютантів. Крім штрафного ми нічого не дали їм створити. Я сказав, що дуже повільний був перехід від оборони до атаки. У другому ми почали грати швидше, Гіоане та Гусєв підсилили гру, вийшовши на заміну", - сказав наставник "біло-синіх".

Водночас Газзаєв розповів про ушкодження Гусєва. "У нього були проблеми зі спиною, тому ми дали йому відпочити, і зараз у нього все гаразд".

Проведення першої заміни тільки на 58 хвилині тренер чемпіонів України пояснив корективами у перерві. "Я вніс корективи в перерві і хотів подивитися, чи вони спрацюють".