Українська правда

Павлов: "Ноги наших футболістів вже не несуть"

Сергей Шемшученко — 21 вересня 2009, 08:43

Головний тренер "Ворскли" після нульової нічиї з "Кривбасом" порівняв гру своєї команди наприкінці літа з коштуванням вина.

"Я розчарований результатом. Я хотів вам навести один приклад з життя. Є таке кримське вино "Херес". Його коли п'єш - веселишся, добре себе відчуваєш, в компанії незамінима людина. Про це вино говорять: "Херес» наздоганяє в дорозі". Коли приходиш додому, ноги тебе вже не несуть...

Так от таке ж і з нашими футболістами. Вони пережили сильні фізичні і психологічні навантаження. Ми працювали не на три фронти, а навіть на чотири, адже у нас багато гравців грали за збірні. Плюс ми втратили Сачко і Єсіна. Все це позначилося.

Молоді гравці не зіпсували каші, але повинен бути принцип поступовості. Ми їх відразу кинули у вогонь і чекаємо, що від них він повинен розгорітися. Сьогодні Краснопьоров зліва зіграв не гірше, ніж Єсін. Але така перестановка позначилася на центрі поля, де у нас налагоджена зв'язка Маркоскі-Деспотовскі-Краснопьоров", - цитує Павлова офіційний сайт "Ворскли".