Українська правда

У матчі з "Рубіном" "Динамо" могли зарахувати технічну поразку

Сергей Шемшученко — 21 вересня 2009, 18:53

Перемога київського "Динамо" над казанським "Рубіном" в матчі 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів ледь не стала пірровою для українського клубу, повідомляє ТСН.

Через "фанів", які запалили на стадіоні "фаєри", кияни отримали чергове "китайське" попередження від УЄФА. І якщо в наступному поєдинку киян у Лізі на стадіоні знову горітимуть "факели", то УЄФА може дискваліфікувати домашню арену "Динамо", а самому клубу зарахувати технічну поразку.

Останньою краплею, що переповнила чашу терпіння футбольних чиновників, стали "фаєри" на полі, куди фанати закинули їх під час матчу "Динамо" - "Рубін".

За інформацією ТСН, загребські одноклубники за фаєри виплатили 250 тисяч євро штрафів, а стадіон "Максимір" потрапив до "чорного списку" УЄФА. Тепер, якщо в Загребі на поле полетить хоч один сторонній предмет, делегат матчу має повне право сигналізувати судді про його дострокове завершення.

Зазначимо, що під час матчу "Металіст" - "Динамо", в секторі, де знаходилися шанувальники "Динамо", також були помітні полум'яні спалахи "фаєрів".