Українська правда

Бєрдиєв: "Думаємо лише про перемогу"

Сергей Шемшученко — 29 вересня 2009, 08:47

Головний тренер казанського "Рубіна" Курбан Бєрдиєв перед матчем з "Інтером" у Лізі чемпіонів буде налаштовувати своїх підпопічних лише на перемогу.

Про це він заявив на передматчевій прес-конференції.

"Наш принцип не змінюється: майбутня гра - найважливіша. Думаємо лише про перемогу, навіть якщо граємо з "Інтером". Інша справа, що ігри в чемпіонаті та в Лізі - абсолютно різні. І підготовка до цих ігор - теж абсолютно різна. Але у будь-якому випадку ми націлені на досягнення результату", - заявив Бєрдиєв.

Наставник "Рубіна" також згадав часи, коли його команда грала у другому російському дивізіоні.

"Хочеться, щоб завтра було свято. Ми з Романом зараз сюди їхали і говорили про те, що, приступаючи до роботи в першій лізі, навіть мріяти не могли, що до нас приїдуть провідні клуби світу. І не на товариські матчі, а на матчі Ліги чемпіонів. Безумовно, це свято. У мене хвилювання теж присутнє: перший раз перед вболівальниками у Лізі чемпіонів", - зізнався головний тренер казанців.

Окрім того, Бєрдиєв сказав, що його візаві Жозе Моуріньо - один з найкращих тренерів у світі.

"Роботою в провідних клубах Моурінью вже довів свою спроможність. Він один з найкращих тренерів у світі. Моурінью є Моурінью. Він може говорити одне, а думати про інше. Іноді він підносить вам, журналістам, те, що ви хочете почути", - цитує Бєрдиєва газета "Спорт-Экспресс".