Українська правда

Луческу: "Партізан" сильніший за "Тімішоару"

Сергей Шемшученко — 30 вересня 2009, 13:11

Майбутній суперник "Шахтаря" у Лізі Європи сербський "Партізан" сильніший за румунську "Тімішоару", які донеччани програли у кваліфікації Ліги Чемпіонів.

Про це на передматчевій прес-конференції заявив головний тренер "гірників" Мірча Луческу.

"Можу підтвердити, що Ліга Європи стає серйознішим турніром і кожне очко має велике значення. Граємо з хорошою командою, аналізували багато ігор. У Сербії є багато хороших гравців. Для того, щоб досягти позитивного результату необхідно буде продемонструвати максимум зусиль. Буде складна гра. "Партізан" грав у кваліфікації Ліги Чемпіонів, програв "Хапоелю", змінили тренера. Є деякі зміни к тактичному малюнку", - цитує наставника "Террикон".

"Партізан" сильніший за "Тімішоару". Ні про що не говорить, що минулого року вони двічі обіграли румун. Ми добре почали турнір з "Брюгге". У них такі ж завдання стоять. Це могутня команда, високі футболісти, нам складно протидіяти у цьому компоненті. Для цього треба бути уважними при стандартах, прагнути менше порушувати правила. Вони будують гру через фланги. Томіч та Іліч хороші гравці, з сильним і точним ударом. Їх можна відзначити", - додав Луческу.