Українська правда

Шевченко: Анчелотті ніколи мене не обманював

Сергей Шемшученко — 2 жовтня 2009, 09:14

Тренер Андрія Шевченка у лондонському "Челсі" та італійському "Мілані" Карло Анчелотті завжди був відвертим із футболістом.

Про це нападник київського "Динамо" розповів в інтерв'ю газеті "Спорт-Экспресс".

"Я повернувся у Київ, бо хочу грати у футбол. Мені не цікаво сидіти на лавці і дивитися, як грають інші. Гра - невід'ємна частина мого життя, і якщо я перестану отримувати від неї задоволення, то відразу скажу: "Все. Вистачить". Але поки я це задоволення отримую і відчуваю, що потрібен. Внутрішня мотивація є, і дуже велика", - сказав він.

За словами форварда збірної України, він часто розмовляв із Анчелотті про те чи матиме ігрову практику у "Челсі".

"Я дійшов висновку, що шанс, який мені збираються дати, недостатній у порівнянні з тим, чого я хочу. Карло, як і керівництво клубу, хотів, щоб я залишився в "Челсі", і казав, що я потрібен команді. Але мені стало зрозуміло: здебільшого я буду знаходитися на лавці запасних або зовсім не потрапляти в заявку на матч. І я прийняв рішення. Прийшов до Анчелотті і сказав: "Хочу повернутися до київського "Динамо", бо хочу грати", - розповів український футболіст.

Як розповів Шевченко, Анчелотті ніколи його не обманював, і їх стосунки завжди були чесними. "Як професіонал, він мав повне право вирішити, хто буде більше грати, а хто - менше. За мною ж було право вибору, згоден я чекати шансу чи ні. Я обрав друге", - сказав гравець.