Українська правда

Запорізький "Металург" делегував тринадцять "збірників"

Сергей Шемшученко — 8 жовтня 2009, 13:57

Відразу тринадцять представників запорізького "Металурга" відбули у свої національні команди.

Троє "металургів" візьмуть участь у кваліфікації ЧС-2010. Даріус Міцейка і Міндаугас Калонас відбули в розташування національної збірної Литви (10 жовтня зіграє на виїзді з командою Австрії, 14 жовтня на своєму полі прийме Сербію), Ігор Бугаєв - національної збірної Молдови (10 жовтня здійснить вояж до Ізраїлю, а 14 жовтня в Латвію) . Співвітчизник Бугаєва Василь Карауш відправився до молодіжної збірної своєї країни (10 жовтня Молдова прийме Андорру, а 14 жовтня відправиться в гості до збірної Росії).

Максим Коваль, Євген Задоя, Максим Воробей, Сергій Сидорчук та Артур Каськов у складі юнацької збірної України 1991 року народження матчем з командою Чорногорії (11 жовтня, Удевалла) стартують у кваліфікації Євро-2010. Усі матчі 12 відбірної групи, в якій виступають українці, прийматиме Швеція. Серед суперників "синьо-жовтих" крім чорногорців і шведів буде збірна Грузії.

Виклик до збірної 1993 року народження отримали ще двоє запорожців. Ян Ковалевський та Денис Данюк, гравці "Металурга-2", в естонському Таллінні також візьмуть участь у відбіркових матчах української команди до європейського форуму.

Сергій Кривцов і Максим Білий викликані до табору молодіжної збірної України, яка має провести два відбірні матчі до Євро-2011 проти Бельгії (9 жовтня, Київ) та Словенії (14 жовтня, Целле), повідомляє прес-служба клубу.