Українська правда

Кравченко: "Металіст" не робив мені пропозиції

Сергей Шемшученко — 16 жовтня 2009, 12:12

Харківський "Металіст" не робив пропозиції хавбеку "Динамо" Сергію Кравченку, який не потрапляє в основний склад команди Валерія Газзаєва.

"Поки сприймайте це як чутки. Звичайно, мене не влаштовує ситуація, в якій я зараз перебуваю у своєму клубі, але до зими тут нема чого коментувати", - сказав футболіст.

"Поки вибирати не доводиться - в "Металіст" мене ніхто не запрошував. Так, "Ворскла" висловила зацікавленість ... Про цю команді у мене залишилися найкращі спогади. В Полтаві мене любили уболівальники і, думаю, досі продовжують добре до мене ставитися. "Ворскла" - рідний для мене клуб. Добре, коли бажання і можливості збігаються, але поки рано говорити про щось конкретне. Хто знав, що у "Динамо" я буду сидіти на лаві запасних?" - додав екс-лідер полтавської "Ворскли".

За словами гравця, поки він не планує приймати жодних радикальних заходів.

"Буду тренуватися і працювати над собою. Взимку стане видно, що робити далі. Попереду півтора місяці, але я не панікую. Слава Богу, живий-здоровий, з родиною все гаразд. Чудово розумію Валерія Газзаєва і не маю до нього жодних претензій. В обоймі головного тренера тридцять чоловік, з яких він має вибрати оптимальний варіант. У нього свої вимоги до гравців, своя тактика і свій стиль. Рішення тренера обговорювати не має ніхто", - сказав футболіст в інтерв'ю "СЭ в Украине".

На думку Кравченка, якщо він не потрапляє до складу, "значить, щось роблю не так або не відповідаю якимось певним вимогам тренера".