Українська правда

"Челсі" втратив Лемпарда на три тижні

Сергей Шемшученко — 13 листопада 2009, 16:37

Півзахисник лондонського "Челсі" та збірної Англії Френк Лемпард вибув з гри на три тижні через розрив м'яза лівого стегна. Про це повідомляє офіційний сайт "Челсі".

Футболіст отримав травму на тренуванні національної команди, яка готується до товариського матчу зі збірною Бразилії. Зустріч відбудеться 14 листопада в Катарі.

Травма Лемпарда виявилася менш серйозною, ніж повідомляли деякі англійські ЗМІ, які називали інший термін відновлення футболіста - до семи тижнів. У сезоні-2008/09 через аналогічну травму Лемпард пропустив шість тижнів.

За даними англійського видання The Sun, "Челсі" може вимагати від Асоціації футболу Англії (FA), значну компенсацію за те, що футболіст отримав травму на тренуванні збірної. Зарплата Лемпарда складає 151 тисячу фунтів стерлінга (169 тисяч євро) на тиждень, і "Челсі" може зажадати від FA суму, еквівалентну зарплаті Лемпарда за той період, протягом якого він не зможе грати.

The Sun також відзначає, що після семигодинного перельоту в Катар кілька гравців збірної Англії скаржилися на болі в м'язах.

gazeta.ua