Українська правда

Шевченко: Все в наших руках

Сергей Шемшученко — 26 листопада 2009, 09:18

Футболісти київського "Динамо" можуть самі вирішити долю путівки у наступний раунд Ліги чемпіонів.

Про це заявив нападник київського "Динамо" Андрій Шевченко.

"Все в наших руках, а це найголовніше. У цій групі легко не було і не буде нікому і у жодному матчі - зокрема і "Барселоні" в Києві в останньому турі. У нас хороша команда, і ми зробимо все, щоб вийти в кубкову стадію", - сказав Шевченко "Спорт-Экспрессу".

"Ми чудово знали, що "Рубін" навіть на своєму полі особливо не розкривається. Ця команда добре підготовлена тактично, вміло обороняється, здорово перекриває зони. У казанців налагоджена командна гра, а на загальному тлі виділяється Домінгес - яскравий з точки зору індивідуальної майстерності гравець", - додав футболіст.

На думку Шевченка, "Динамо" зробило наголос на атаку і змістовно грало попереду, створюючи моменти.

"Гадаю, ми більше прагнули того, щоб забити, а тому йшли вперед з перших же хвилин. Може бути, у кінцівці трохи втомлювалися. А ще позначалося те, що ми грали на чужому полі і господарів підганяли вперед вболівальники", - додав нападник збірної України.

"Оскільки ми зіграли добре, то ніякого розчарування від гри бути не має. Але особисто у мене це відчуття трохи є, оскільки в другому таймі міг тричі вразити ціль. Але я цими моментами не скористався. Особливо прикро було за той шанс, коли удар начебто вийшов, але м'яч прокотився по лінії воріт", - зазначив Шевченко.